Persoonlijke postzegels

Persoonlijke PostzegelDe postzegel net zo speciaal maken als het kaartje? Denk dan eens aan de mogelijkheid van een persoonlijke postzegel. Persoonlijke zegels zijn leuk om cadeau te doen. Dat heeft de secretaris van Phila Hanze ervaren toen het team van de vmbo/mbo-locatie Aeres Groenhorst College Velp hem bij zijn afscheid als locatiedirecteur een velletje heeft aangeboden (afbeelding), inmiddels alweer acht jaar geleden.
Maar het kan natuurlijk ook een foto van een huisdier zijn, van een tekening van een (klein)kind of van een vakantie waar plezier vanaf spat. Noem maar op.

Persoonlijke Postzegel PhilaHanzeBedrijven maken regelmatig gebruik van persoonlijke postzegels. Ook Phila Hanze heeft dat al eens gedaan, te weten in 2015 toen de Globe afd. Doesburg / Hengelo de statuten heeft gewijzigd en de vereniging de naam heeft gekregen die het nu heeft. In enkele eenvoudige handelingen heb je na een dag of drie al een vel met persoonlijke zegels in huis. Ga daarvoor naar ‘persoonlijke postzegel / Post NL. Je kunt zo ook maken in de PostNL-app.
(JW)

Weergaven: 14

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*